Image Alt

Om Besyv

I Besyv tror vi på kunst og dannelse.
Vi tror på, at viden, udsyn, sansninger og fortællinger er vigtige for os som mennesker, for vores samfund og fællesskaber.

Og vi tror på at give sit besyv med.

Du skal kontakte Besyv, hvis
– du har brug for og lyst til kvalificeret sparring i din kreative proces og projekt
– du leder efter stærke, kreative koncepter og produktioner
– du vil noget; både med det, du kommer med, det, du får, og det, vi sammen giver

Mathilde Schytz Marvit

Stifter og direktør. Manuskriptforfatter, producer og instruktør

Mathilde@besyv.net
+45 31766346

Mathilde er ofte den første – og sidste – du møder, når du laver projekter med Besyv.
Det er hende, du taler med, når de økonomiske og konceptuelle rammer for projektet skal fastlægges. Det er også hende, der sidder i interviewstolen, når kunstnere, politikere, forskere, børn… skal interviewes. Hun læser, sammen med Alexandra, bøger og forskningsartikler om det emne, vi laver film, podcasts og installationer om, skriver – også sammen med Alexandra, manuskriptet eller interviewguiden, er med som instruktør på optagelser, og ser og lytter med, når der klippes. Og til aller sidst sender hun en faktura.

Mathilde har tidligere produceret lydlegetøj til børn, animationsfilm og dokumentar. Hun har også arbejdet for en lydkunstner og været leder af Digitale Produktioner på Statens Museum for Kunst (SMK) i otte år. Det var på SMK, Mathilde mødte Alexandra.

Alexandra Hedegaard Kristjansen

Partner. Manuskriptforfatter, instruktør og klipper. Webredaktør på www.besyv.net

Alexandra@besyv.net
+45 28764235

Alexandra er Besyvs øjne og vidensbank. Hun læser flere bøger og ser flere – og længere – film end de fleste. Sammen med Mathilde udvikler hun koncepterne til vores produktioner, med særligt øje for den visuelle del. Hun står ofte bag vores manus, altid bag vores klip og instruerer på skift med Mathilde på vores produktioner. 

Alexandra har også før sin tid i Besyv produceret kort- og dokumentarfilm. Hun mødte Mathilde på SMK, hvor de arbejdede sammen i fem år, inden de kastede sig ud i at producere egne produktioner.

Sofia Rønde Storck

Partner. Lyddesigner og komponist

Sofia@besyv.net
+45 26242447

Sofia er lyden af Besyv. Hun bor på skift i by og natur, og man mærker både tempoet og roen fra begge i den musik og de soundscapes, hun komponerer. 
Nogen gange er Sofia med ude at optage, andre gange tager hun ud til vandet, i skoven, i skolegårde for at finde lyde og optage samtaler, og altid sidder hun i studiet ved mix og producerer musikken i vores produktioner.
Det er ikke sikkert, du ser Sofia, når du arbejder sammen med os, men du vil altid kunne mærke hende gennem lyden i det, vi skaber.

Sofia har inden Besyv og stort set hele sit liv sunget og spillet musik. De sidste par år har hun også produceret podcasts og lavet lyd til film og TV-serier.

Sofia, Alexandra og Mathilde fandt hinanden i dokumentarårene op til stiftelsen af Besyv.

Jakob Pagel Andersen

Fotograf

Jakob er Besyvs faste fotograf. Vi mødte ham i toget (ikke tilfældigt, vi havde dog hyret ham efter anbefaling) på vej til et interview med en kunstner, som Jakob viste sig at have så meget god insiderviden om, at Alexandra og Mathilde gik i fan girl mode og fuldstændig glemte at spørge Jakob, hvor lang tid han skulle bruge på at stille udstyr op osv..

For Jakob bruger gerne god tid på at stille op, når vi skal filme. Han ser nemlig alt det, man håber, en fotograf vil se og få med hjem fra optagelser. 
Jakob er ikke blot med på optagelser, han er med i konceptudviklingsfaserne, udarbejder storyboards, moodboards og colour-grader.

Jakob producerer også sine egne dokumentar- og kortfilm, som blandt andet kan ses på festivaler rundt om i verden.

Signe Emma

Visuel designer

Signeemma@gmail.com
+45 42450702

Signe Emma er vores altid rolige og kompetente visuelle guru. Signe Emma kan både filme, animere, designe og lave grafik. Hun hjælper os med at finde støvler fra 1800tallet, når vi laver film om Bertha Wegmann, filmer fodtrin på Assistenskirkegården som var det cliffhangers i en HBO-serie, blender malerier af LA Ring med Lars Mikkelsen til en serie om selvsamme på et museum i USA, og kender altid en god reference til et univers, vi ikke selv anede eksisterede.

Signe Emma hjælper os på de produktioner, hvor vi ønsker et skarpt scenograferet univers, samt på de produktioner, hvor vi gør brug af avanceret grafik og animation.

Signe Emma er kunstner og arbejder, ud over for os i Besyv, også for andre instruktører, teatre og selskaber samt på sine egne værker.

Besyv has worked with